Blij buiten-strippenkaart

Op zoek naar een uniek kado voor de feestdagen? Met trots bieden we onze Blij buiten-strippenkaart aan: het groene recept voor een goede gezondheid. Het gaat dan om een unieke beleving, het gebruiken van al je zintuigen en genieten van bewegen, de natuur en het samen zijn. We lopen in 1,5 uur een rondje van ca 5 km met een fantastisch beleving in de omgeving van Horst aan de Maas. Ons programma (agenda) omvat een grote variatie in soorten wandelingen zoals vollemaan-, vroege vogel- en ontspannen het weekend instappen-wandelingen. Jij bepaalt zelf wanneer het jou uitkomt en mag zelfs ook vrienden of familieleden met deze strippenkaart meenemen. Met onze Blij buitenstrippenkaart heb je de gelegenheid om 5 of 10 strippen in te zetten binnen een jaar. Lees hieronder meer over deze Blij buitenstrippenkaart.

Laat je verrassen en loop eens mee, ervaar het prikkelen van al je zintuigen, wat dit met je doet.

Onze Blij buiten-strippenkaart kost €50,- en heeft 10 strippen.  Nu speciale aanbieding en geschikt voor de komende feestdagen een Blij buiten-strippenkaart met 5 strippen voor €25,-. Lees hieronder onze voorwaarden:

 • Afhankelijk van de soort wandeling kost een wandeling 1 of meerdere strippen.
 • De Blij buiten-strippenkaart is 1 jaar geldig.
 • De Blij buiten-strippenkaart staat niet op naam en is overdraagbaar. Je kunt de kaart dus ook cadeau doen aan iemand anders of je koopt een kaart samen met een vriend, vriendin, buurman of buurvrouw.
 • Heb jij een Blij buiten-strippenkaart en wil je een keer iemand meenemen tijdens een wandeling? Geen probleem, dan strepen we gewoon de strippen af voor 2 personen.
 • Heb je geen Blij buiten-strippenkaart dan kun je altijd een wandeling meelopen. De kosten zijn dan €7,50 per strip. (1 strip wandeling= €7,50, 2 strippen wandeling= €15,-, etc).
 • Ben je de Blij buiten-strippenkaart kwijt? Helaas, dat is heel erg jammer, maar er kan dan geen reductie worden gegeven aangezien de pas niet op naam staat.
 • Er worden verschillende soorten wandelingen gepland, op verschillende dagen en tijden. Dit kan zijn doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avond. Ongetwijfeld ook op een moment dat jij kunt meelopen met een wandeling.
 • Er is veel variatie in soorten wandelingen. Voorbeelden zijn: een vollemaan-wandeling, een vroege vogel-wandeling, een mindful-wandeling, ontspannen het weekend in-wandeling, thema-wandeling, een ouder/kind-wandeling, een ..…-wandeling, noem het maar op. Steeds weer iets anders.
 • De prijs (het aantal strippen) van een wandeling, de bijzonderheden en voorwaarden worden altijd bekend gemaakt in onze agenda. Je weet dus van tevoren waar je aan toe bent.
 • De agenda behorende bij de Blij Buiten-strippenkaart wordt bekend gemaakt via social media en via de website blijbuiten.eu.
 • Meelopen met deze wandelingen is altijd op eigen risico.
 • Wil je meelopen met een van deze wandelingen? Meld je dan even aan via info@blijbuiten.eu tot uiterlijk 2 uur van tevoren.
 • Een Blij buiten-strippenkaart is ter plaatse van de wandeling te koop of via info@blijbuiten.eu.

Voordelen van wandelen zijn ontspanning, versterking van botten en spieren, goed voor hart- en bloedvaten, geheugenverbetering, conditieopbouwend, positief effect op gewicht, verlaagt het risico op diabetes en verkleint de kans op kanker.

Buiten zijn maakt blij en blij zijn is gezond!